Halmstad Moske

 
القرآن:
يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ (الحجرات: 13).
1

INFORMATION OM MOSKÉ BYGGET 

Islamiska barn och kultur föreningen i Halmstad påbörjade planer om moské bygget för tio år sen  

Vi skrev en reservationsavtal  om mark i Fyllinge för byggnation med kommunen 2015. Efteråt vi anlitade ett företag som skulle  sköta kommunikation och dokumentet som behövs vid en byggnations . Nu har vi kommit fram i detta läget som ni kan läsa i dokument som står under texten. Dokument är skickad till dom flesta politiska partiet och relevanta aktorer i samhälle. 

Vi hoppas på reaktion från aktuella politiska partiet 


Vi tackar alla våra medlemmar och vänner som gav oss stöd och ekonomisk hjälp i denna processen under alla dessa år Styrelse i Halmstad moské försätter kampen för att bygga moské i Halmstad

--------§§§§§§§§§§---------Slut---------§§§§§§§§§§---------Bidra på:

Bankgiro: 548-8812

Konto: 8169-5; 9331883208

Swish: 123 527 83 38


Man kan även donera via hemsidan: http://halmstadsmoske.se/donera

57:16 Och de män och de kvinnor som skänker av sitt åt de behövande och [på så sätt] ger Gud ett fullgott lån, skall få det mångdubbla tillbaka och därtill en frikostig belöning.

Sprid vidare!

Må Allah acceptera från oss!! Assalamu alaikum Må Allah Subhanahu wa ta'ala's frid och välsignelser vara över alla besökare. Den här hemsidan är skapad för att vara till nytta för alla som söker information om Islam eller har några missförstånd om Islam, men ska även vara en platform för nuvarande muslimer. Vi hoppas och gör dua att Allah Subhanahu wa ta'ala räknar våra ansträngningar och gärningar på skalan av goda gärningar och att Allah Subhanahu wa ta'ala håller oss alla fast vid sanningen och på den raka vägen.